lördag 18 april 2009

Sluta?

Hej!

Tänkte jag skulle chocka er lite med ett inlägg! Det var ju inte direkt igår. Har faktiskt funderat på att avsluta min bloggkarriär, eftersom inspirationen, orken och lusten inte riktigt finns där. Men samtidigt så tycker jag ju det är hemskt roligt att skriva. Fast jag vill ha något att säga också och inte bara skriva om vad jag gör och vad jag åt till lunch.

Så vi får se hur det blir. Känner jag mig själv kommer jag inte att kunna hålla mig borta från bloggandet, så det lönar nog sig att kika in i framtiden också. Borde få till nån sorts layout också. Snart. Just ikväll är fokusen på gradun, mitt lilla hjärnspöke, som kräver tid och omsorg. Men jag har faktiskt lyckats få tillbaka lite inspiration till den, så den ska nog bli klar den också. Tids nog. Sen så vankas det hemmagjord pizza ikväll också, och det är ju inte fy skam.

Hoppas ni har det bra!
På återhörande

/C

1 kommentar:

  1. Jo, ja vet vad du menar..meeen egentligen så skriver man ju mest för egen skull å inte för andras eller hur är det?!! De som tycker det är ointressant behöver ju inte läsa..så resonerar jag ;) Och jag tycker faktiskt det är hemskt intressant att läsa om vad du åt till lunch eller vad du har shoppat el dylikt..så det så!! Så jag vill absolut läsa mera sånt :)

    SvaraRadera